Nieuws

4e en 5e filiaal Woodstone Pizza and Wine in opdracht

Op: 23 mei 2017

Woodstone Pizza and Wine breidt zijn keten alweer uit met 2 nieuwe filialen. Woodstone staat bekend om zijn hippe, casual dining restaurants die zich voornamelijk onderscheiden door gebruik te maken van verantwoorde ingrediënten, gedurfde smaakcombinaties, een uitgebreide keuze voor vegatariërs en pizza’s met weinigen calorieën. Door dit uitgebreide aanbod is Woodstone Pizza and Wine niet meer weg te denken in Nederland.

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht de opdracht gekregen om ook deze nieuwe filialen in Zoetermeer en Alphen aan de Rijn van elektrische installaties te voorzien. Het gaat hierbij voornamelijk om de verlichting, geluidsinstallatie, camera- en data installatie alsmede de elektrotechnische voorzieningen om alle keuken apparatuur aan te sluiten.

Ook deze vestigingen worden in nauwe samenwerking met Van Braam-Minnesma uitgevoerd.

De werkzaamheden in Zoetermeer zijn inmiddels in volle gang en de verwachting is dat deze eind juni afgerond kunnen worden. Het filiaal gelegen in Alphen aan de Rijn start begin juni.

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Wij zijn reeds begonnen aan het aanpassen van de bouwkundige- en beveiligingsinstallatie van de Zwitserse Ambassade in Den Haag.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Afscheidsfeest Kees & Marion

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster.

LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in het transformatieproject LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp.

Elsenga Open 2017

Traditiegetrouw organiseert Elsenga Installatietechniek BV ook in 2017 weer de golfdag. En zoals elk jaar staat deze wederom in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor Het Adamas Inloophuis.