Nieuws

4e en 5e filiaal Woodstone Pizza and Wine in opdracht

Op: 23 mei 2017

Woodstone Pizza and Wine breidt zijn keten alweer uit met 2 nieuwe filialen. Woodstone staat bekend om zijn hippe, casual dining restaurants die zich voornamelijk onderscheiden door gebruik te maken van verantwoorde ingrediënten, gedurfde smaakcombinaties, een uitgebreide keuze voor vegatariërs en pizza’s met weinigen calorieën. Door dit uitgebreide aanbod is Woodstone Pizza and Wine niet meer weg te denken in Nederland.

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht de opdracht gekregen om ook deze nieuwe filialen in Zoetermeer en Alphen aan de Rijn van elektrische installaties te voorzien. Het gaat hierbij voornamelijk om de verlichting, geluidsinstallatie, camera- en data installatie alsmede de elektrotechnische voorzieningen om alle keuken apparatuur aan te sluiten.

Ook deze vestigingen worden in nauwe samenwerking met Van Braam-Minnesma uitgevoerd.

De werkzaamheden in Zoetermeer zijn inmiddels in volle gang en de verwachting is dat deze eind juni afgerond kunnen worden. Het filiaal gelegen in Alphen aan de Rijn start begin juni.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.