Nieuws

Afscheidsfeest Kees & Marion

Op: 25 oktober 2017

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster. Beide gaan vanaf heden genieten van hun welverdiende prepensioen.

Marion is ruim 19 jaar werkzaam geweest bij Elsenga en was als financieel manager een gewaardeerd lid van het management team. Kees is 30 jaar onze directeur geweest en onder zijn leiding is de groei en de professionalisering binnen het bedrijf een continue proces geweest en is Elsenga Installatietechniek uitgegroeid tot een stabiele professionele middelgrote installateur, waarbij het karakter van het familiebedrijf altijd bewaard is gebleven.

Deze avond stond in het teken van afscheid, uiteraard in combinatie met de nodige gerechten, drankjes en cadeaus, echter hopen wij zowel Kees als Marion nog vaak in goede gezondheid te mogen ontmoeten op onze personeelsfeestjes, kerst bijeenkomsten of zomaar voor een bak koffie.

 

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Wij zijn reeds begonnen aan het aanpassen van de bouwkundige- en beveiligingsinstallatie van de Zwitserse Ambassade in Den Haag.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in het transformatieproject LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp.

4e en 5e filiaal Woodstone Pizza and Wine in opdracht

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht de opdracht gekregen om de nieuwe filialen in Zoetermeer en Alphen aan de Rijn van elektrische installaties te voorzien.

Elsenga Open 2017

Traditiegetrouw organiseert Elsenga Installatietechniek BV ook in 2017 weer de golfdag. En zoals elk jaar staat deze wederom in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor Het Adamas Inloophuis.