Nieuws

Afscheidsfeest Kees & Marion

Op: 25 oktober 2017

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster. Beide gaan vanaf heden genieten van hun welverdiende prepensioen.

Marion is ruim 19 jaar werkzaam geweest bij Elsenga en was als financieel manager een gewaardeerd lid van het management team. Kees is 30 jaar onze directeur geweest en onder zijn leiding is de groei en de professionalisering binnen het bedrijf een continue proces geweest en is Elsenga Installatietechniek uitgegroeid tot een stabiele professionele middelgrote installateur, waarbij het karakter van het familiebedrijf altijd bewaard is gebleven.

Deze avond stond in het teken van afscheid, uiteraard in combinatie met de nodige gerechten, drankjes en cadeaus, echter hopen wij zowel Kees als Marion nog vaak in goede gezondheid te mogen ontmoeten op onze personeelsfeestjes, kerst bijeenkomsten of zomaar voor een bak koffie.

 

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.