Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Elsenga Installatietechniek heeft zeer ruime ervaring met ontruiming- en brandmeldinstallaties. Wij hebben veel opdrachtgevers in de utiliteit en in de zorg en hotelwereld. Onze medewerkers hebben hier goede scholing voor gekregen. Zo hebben wij diverse onderhoudsdeskundigen in dienst en kunnen ook onze projecteringsdeskundigen u van dienst zijn. Wij kunnen uw beveiliging ontwerpen en projecteren. Elsenga Installatietechniek neemt alle technische zorgen uit handen vanaf de eerste tekening tot en met de laatste onderhoudsbeurt. Uw installatie is altijd voorzien van de juiste kenmerken en certificaten zodat deze zijn werk doet als dit nodig is.

Elsenga Installatietechniek ondersteunt diverse fabricaten zoals Siemens, Ajax en Argina en ook zijn wij dealer van Hertek en TEF.

Ons doel is de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Vooral bij gecertificeerde installaties in bijvoorbeeld de zorg of hotelwereld kan de brandmeldinstallatie een complex dossier zijn. Er zijn ontzettend veel regels waar je aan moet voldoen. Zo moeten alle documenten in orde zijn, compleet met logboek en recente tekeningen. Maandelijks dient de installatie aantoonbaar te worden gecontroleerd en jaarlijks moet hij uitgebreid worden nagekeken. Dan dient er ook een her certificering door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij weten wat dit voor een organisatie kan betekenen en kunnen u volledig ontzorgen.

Neem contact met ons op