Inbraakinstallaties

Inbraakinstallaties

Een goede beveiligingsinstallatie begint met het maken van een plan van aanpak. Daarvoor komt Elsenga Installatietechniek eerst graag kijken naar de bouwkundige situatie. Als dat is goedgekeurd, kunnen er elektronische maatregelen worden ingezet. Na realisatie van een installatie is het van groot belang deze regelmatig te onderhouden. Elsenga heeft medewerkers opgeleid om deze zaken op vakkundige wijze voor u te verzorgen. Zo zorgt de beveiligingsdeskundige voor het plan van aanpak en het ontwerp tot en de onderhoudsmonteur komt daarna bij u langs. Mocht er dan ondanks alle goede zorgen onverhoopt iets aan de hand zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is.
Gezien het vertrouwelijke karakter van beveiligingsinstallaties noemen we hier geen gerealiseerde projecten. Wij hebben uiteraard ook op dit gebied ruime ervaring. Elsenga werkt met kwaliteit van leveranciers als Lobeco Micros en de Hisec systemen Thor en Thorguard. Deze zijn ook zeer geschikt zijn in combinatie met toegangsbeheersystemen.

Elsenga Installatietechniek heeft conform de NCP regeling de beschikking over een 24-uurs servicedienst die klaar staat voor klanten die een onderhoudscontract met ons hebben afgesloten.

Elsenga werkt ook met NetworX inbraakpanelen. Deze horen al bijna 10 jaar in Noord-Amerika, West- en Oost-Europa tot de best verkopende producten. NetworX was de eerste met up-/download faciliteiten die een beheers gemak betekenen voor eindgebruikers met meerdere vestigingen en voor installateurs die op afstand wijzigingen kunnen doorvoeren. De NX-4, NX-6, NX-8, NX-8 Plus en NX-10 Inbraakcentrales zijn een goed voorbeeld van modulariteit met dezelfde bediening voor alle versies en uitbreidingen. Er zijn modules voor Domotica-koppelingen naar Crestron en KNX. Communicatiewegen naar de alarmcentrales via PSTN, Spraak, GSM, ISDN, GPRS en IP.

De NetworX kan worden uitgebreid met kaartlezers en met vingerlezers: de NX-1715. De NetworX-centrales kunnen worden gekoppeld aan een PC met een grafische interface met plattegronden en meldingenoverzicht: Genix. Geluid en beeld kan lokaal en op afstand worden beoordeeld.

De NX-10 is de nieuwste loot aan de stam, volledig draadloos tot het bediendeel toe. Het bediendeel is afneembaar en dus mee te nemen.

Neem contact met ons op