Toegangscontrole installaties

Toegangscontrole installaties

In de wereld van toegangsbeheer installaties weet Elsenga Installatietechniek uitstekend de weg. Of het nu gaat om kleine installaties als een deur met een pincode of een multi site ingewikkelde installatie met passen en verschillende rechten. Elsenga is er trots op om te mogen werken voor onder meer Schiphol, Defensie, Marechaussee en diverse banken. Ook bij het RIVM heeft Elsenga Installatietechniek de nodige toegangscontrole installaties aangelegd.
Elsenga is gespecialiseerd  in het realiseren en onderhouden van zeer complexe installaties. De combinatie van installaties kan elkaar versterken. Daarover geven de medewerkers van Elsenga Installatietechniek graag persoonlijk advies want geen bedrijf of pand is hetzelfde. Merken als Hisec, Thor, Thorguard, Nedap, Lobeco, Paxton en Honeywell hebben geen geheimen voor de goed opgeleide medewerkers van Elsenga.

Toegangscontrole is letterlijk het beveiligen van deuren en het beheren van toegang en de stroom mensen in en rondom een gebouw. In tegenstelling tot een traditioneel ‘slot en sleutel’ systeem kan toegangscontrole een gebouw elektronisch beveiligen en managen wie er waar en wanneer toegang heeft. Een IP toegangscontrole systeem kan worden aangesloten op een bestaand netwerk in een gebouw.

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat iedere deur voorzien is van een goede toegangscontrole. Het is steeds belangrijker om uw gebouw te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden.

Mogelijkheden van toegangscontrole:

Welke deuren van uw pand wilt u beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. Via standalone- en netwerksystemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code.

Geschikt voor onder meer:

  • Ziekenhuizen
  • Bedrijfsgebouwen
  • Monumentale panden
  • Data centers
  • Scholen en universiteiten
  • Appartementen
Neem contact met ons op