Nieuws

Cycle4Charity 2018

Op: 4 mei 2018

Zondag 18 maart jl is voor de vijfde keer de Cycle4Charity spinningmarathon gehouden. Ook dit keer was Elsenga aanwezig, zowel als deelnemer als ook hoofdsponsor van het evenement. Dit maal stond de opbrengst in het teken van de Stichting ALS, één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel, en is er een substantieel bedrag opgehaald welke na afloop aan deze stichting is geschonken.

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Uitbreiding koelcellen P. Nelis & Zoon’s

In mei zal Elsenga beginnen met het realiseren van de elektrotechnische aanpassingen voor de uitbreiding van diverse koelcellen.

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Wij zijn reeds begonnen aan het aanpassen van de bouwkundige- en beveiligingsinstallatie van de Zwitserse Ambassade in Den Haag.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Afscheidsfeest Kees & Marion

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster.