Nieuws

Cycle4Charity 2018

Op: 4 maart 2019

Zondag 18 maart jl is voor de vijfde keer de Cycle4Charity spinningmarathon gehouden. Ook dit keer was Elsenga aanwezig, zowel als deelnemer als ook hoofdsponsor van het evenement. Dit maal stond de opbrengst in het teken van de Stichting ALS, één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel, en is er een substantieel bedrag opgehaald welke na afloop aan deze stichting is geschonken.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.