Nieuws

Cycle4charity

Op: 13 januari 2017

Medewerkers Elsenga doen mee aan 5 uur Spinningmarathon voor het goede doel.

Monique, Cindy, Ron en Gepco gaan op 5 maart 2017, samen met 70 andere deelnemers, 5 uur(!)  aaneengesloten Spinnen voor het goede doel.
Net als vorig jaar heeft de organisatie van Cycle4Charity een prima doel gekozen:

Stichting  Ambulance Wens

Op de beat van opzwepende muziek en onder leiding van 5 “Presenters” proberen de spinners een bedrag van minimaal € 4.000 bij elkaar te trappen.  Een van de sponsoren is Elsenga Installatietechniek. Naast het feit dat Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, de locatie waar het evenement plaatsvindt, opdrachtgever is van Elsenga voor onderhoud van de technische  installaties, is met name het enthousiasme van het personeel de reden dat er een sponsorbedrag beschikbaar gesteld is. Met de sponsoring van dit evenement geeft Elsenga Installatietechniek de aftrap voor diverse maatschappelijk doelen die zij zal steunen in 2017.

Spinningmarathon georganiseerd door Cycle4Charity.
http://www.cycle4charity.nl/index.html
https://www.facebook.com/cyclemarathon.hoofddorp?ref=hl

Zondag  5 maart vanaf 12:00 uur

Het Cultuurgebouw
Raadhuisplein 3-9
2132 TZ  Hoofddorp

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.