Nieuws

Datacenter NTT/E-Shelter

Op: 14 februari 2020

Begin Januari zijn wij in opdracht van AMS-Techniek Vof¬†gestart met het aansluiten van de 192 PDU’s behorende bij Gebouw B-STEP2. Na een succesvolle eerste fase in 2019 opgeleverd te hebben, wordt ook in deze fase de kwaliteit en planning door onze monteurs gewaarborgd. Via deze weg willen wij zowel onze opdrachtgever, maar ook zeker alle nevenpartners bedanken voor de optimale samenwerking welke dit resultaat mogelijk maakt.

 

 

 

 

 

 

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.