Nieuws

JTI te Amstelveen

Na de afgelopen jaren zowel de nieuwbouw als diverse kleinschalige aanpassingen (waaronder de entree) te hebben uitgevoerd, heeft Elsenga medio maart 2020 van Intermontage  Leurink B.V.  de opdracht gekregen voor het grootschalig renoveren van de kantoorverdiepingen. Dit traject is in bouwteam uitgevoerd en heeft Elsenga zowel de Elektrotechnische-, Data- als beveiligingsaanpassingen binnen de vastgestelde planning succesvol opgeleverd. […]

Basisschool Annie MG Schmidt te Amsterdam

Dit project betreft de vernieuwbouw en uitbreiding van de Annie MG Schmidtschool met als doelstelling het opleveren van een alles-in-1-school met daarin opgenomen; Voor 450 leerlingen onderwijs in 17 groepen Eén groep voor- en vroegschoolse educatie Ruimte voor buitenschoolse opvang Behoud van het naschoolse brede activiteitenprogramma Dit project is in bouwteamverband gerealiseerd, op basis van […]

RIVM te Zoetermeer

Dit project betreft de renovatie van zowel het kantoor alsmede het magazijn, waarbij alle bestaande installaties zijn verwijderd en de gehele nieuwe duurzame installatie in een zeer korte periode is ontworpen en oplevering klaar is aangebracht. Het project beslaat ca. 1.670 m2, verdeeld over twee kantoorverdiepingen en een magazijn. Elsenga Installatietechniek is hier als onderaannemer […]

Dataplace Hoofddorp

Dit hypermoderne datacenter is de vijfde Tier III locatie in Nederland van Dataplace, welke volledig redundant is gebouwd en tevens is voorzien van de nieuwste bewezen technieken. Het project beslaat in totaal ca. 4.500 vierkante meter, waarvan ca. 2.000 vierkante meter datazalen alsmede diverse technische ruimtes en twee stuks kantoorverdiepingen. Elsenga Installatietechniek is hier als bouwteampartner verantwoordelijk geweest voor […]

Herenhuis te Heemstede

Het 18de-eeuwse landhuis is gelegen op de buitenplaats Meer en Bosch aan de Achterweg, ten zuidoosten van de oude kern van het dorp. In 1885 kocht de Christelijke Vereniging voor de Verpleging van Lijders aan Epilepsie de van oorsprong 17de-eeuwse buitenplaats. In eerste instantie werden er mannen behandeld die aan de ‘vallende ziekte’ leden. De […]

Rijnkade 5 Utrecht

Elsenga Installatietechniek in opdracht van Blom Elektrotechniek de gehele algemene elektrotechnische installatie geleverd en geïnstalleerd.

OBS De Schalm

Elsenga Installatietechniek heeft samen met de overige bouwteam partners dit uitdagende en unieke project mogen voorzien van de elektrotechnische installatie.

De Scholekster

Elsenga Installatietechniek heeft de gehele elektrotechnische installatie vervangen, alsmede de gehele brandmeld- en ontruiming-, inbraak- en data-installatie bij dit prachtige jaren '20 onderwijsgebouw.

Erasmus Universiteit, CLI-studio

Elsenga Installatietechniek heeft in dit uitdagende project de realisatie van de gehele elektrotechnische-, data- en beveiligingsinstallaties mogen verzorgen.

P. Oosterleeschool

Samen met onze bouwpartners is de gehele school volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij de karakteristieke eigenschappen van het gebouw bewaard zijn gebleven.

Ammonite

Elsenga Installatietechniek heeft geassisteerd bij de transformatie van een kantoor naar hotel in Amstelveen, wij waren verantwoordelijk voor het aanpassen van de infrastructuur en verdeelinrichtingen.

Lux 1 & Lux 2

Twee leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd naar 34 stuks luxe 3- en 4-kamer appartementen.

Woodstone

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht nu ook de 2 nieuwe filialen in Zoetermeer & Alphen aan de Rijn voorzien van elektrische installaties.

Rabobank

De werkzaamheden zijn in driefasen uitgevoerd waarbij de Rabobank “normaal” in bedrijf is gebleven.

Olympiaschool

Het gebouw van de Olympiaschool is in 1933 gebouwd om drie scholen te huisvesten.

Bausch & Lomb

Het bestaande Europese Distributie Centrum Valeant Pharmaceuticals, voorheen Bausch en Lomb, is in 2015 uitgebreid.

Katholieke school St. Lidwina

In 2014 is gestart met de vernieuwing van het gebouw van de Lidwinaschool aan de Simon Stevinstraat 48 in de Don Boscobuurt.