Nieuws

Elsenga Open 2016

Op: 24 mei 2016

Ook in 2016 organiseert Elsenga Installatietechniek BV weer de golfdag. En traditiegetrouw staat deze in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor “Organisatie Leergeld Haarlemmermeer”.
Deze organisatie helpt (als laatste vangnet) schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders met een beperkt inkomen met het kunnen “meedoen”. Leergeld vindt dat alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen de school (bijv. schoolreisje of schoolkamp) en ook daar buiten (bijv. deelname aan sport, culturele of muzikale vorming). Zo willen zij voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken.

Leergeld Haarlemmermeer wil graag voor alle kinderen gelijke kansen !

Golf daarom dinsdag 27 september 2016 met ons mee.

Wedstrijdlocatie:  
Haarlemmermeersche Golfclub
Spieringweg 745
2142 ED Cruquius

De kosten voor deelname bedragen Euro 150,= per persoon.

Wat krijgt een deelnemer daarvoor;

  • Deelname aan 18 holes wedstrijd
  • Ontvangst koffie met gebak
  • Lunchpakket
  • Versnapering op de baan
  • Drankjes en borrelhapjes
  • Diner

U kunt zich van deelname verzekeren door een e-mail te sturen naar info@elsenga.nl

Met de betaling van uw inschrijfgeld op rekeningnummer NL57 INGB 0676311997 t.n.v. Elsenga Installatietechniek BV o.v.v. Elsenga  Open 2016 wordt uw inschrijving definitief en heeft u een positieve bijdrage geleverd aan het goede doel.
De opbrengsten worden geheel besteed aan het goede doel, waarbij de kosten voor de golfdag door Elsenga Installatietechniek zullen worden gedragen.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.