Nieuws

Elsenga Open 2017

Op: 6 april 2017

Traditiegetrouw organiseert Elsenga Installatietechniek BV ook in 2017 weer de golfdag. En zoals elk jaar staat deze wederom in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor Het Adamas Inloophuis.

De missie is om volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd zijn psychosociale ondersteuning en begeleiding te bieden. Adamas biedt iedere gast behoeftegerichte ondersteuning waardoor de gast zijn/haar kracht (weer) leert inzetten. Op die manier maken zij een essentieel en concreet verschil in het leven van kankerpati├źnten, hun naasten en hun nabestaanden, ongeacht de fase van het ziekte-, genezings- of acceptatieproces waarin zij zich bevinden.

Door kanker bewust leven

Golf daarom dinsdag 12 september 2017 met ons mee.

Wedstrijdlocatie:
Haarlemmermeersche Golfclub
Spieringweg 745
2142 ED Cruquius

De kosten voor deelname bedragen Euro 150,= per persoon.

Wat krijgt een deelnemer daarvoor;

  • Deelname aan 18 holes wedstrijd
  • Ontvangst koffie met gebak
  • Lunchpakket
  • Versnapering in de baan
  • Drankjes en borrelhapjes
  • Diner

U kunt zich van deelname verzekeren door een e-mail te sturen naar info@elsenga.nl

Met de betaling van uw inschrijfgeld op rekeningnummer NL80 RABO 0324500475 t.n.v. Elsenga Installatietechniek BV o.v.v. Elsenga  Open 2017 wordt uw inschrijving definitief en heeft u een positieve bijdrage geleverd aan het goede doel.
De opbrengsten worden geheel besteed aan het goede doel, waarbij de kosten voor de golfdag door Elsenga Installatietechniek zullen worden gedragen.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.