Nieuws

Elsenga Open 2017

Op: 6 april 2017

Traditiegetrouw organiseert Elsenga Installatietechniek BV ook in 2017 weer de golfdag. En zoals elk jaar staat deze wederom in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor Het Adamas Inloophuis.

De missie is om volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd zijn psychosociale ondersteuning en begeleiding te bieden. Adamas biedt iedere gast behoeftegerichte ondersteuning waardoor de gast zijn/haar kracht (weer) leert inzetten. Op die manier maken zij een essentieel en concreet verschil in het leven van kankerpatiënten, hun naasten en hun nabestaanden, ongeacht de fase van het ziekte-, genezings- of acceptatieproces waarin zij zich bevinden.

Door kanker bewust leven

Golf daarom dinsdag 12 september 2017 met ons mee.

Wedstrijdlocatie:
Haarlemmermeersche Golfclub
Spieringweg 745
2142 ED Cruquius

De kosten voor deelname bedragen Euro 150,= per persoon.

Wat krijgt een deelnemer daarvoor;

  • Deelname aan 18 holes wedstrijd
  • Ontvangst koffie met gebak
  • Lunchpakket
  • Versnapering in de baan
  • Drankjes en borrelhapjes
  • Diner

U kunt zich van deelname verzekeren door een e-mail te sturen naar info@elsenga.nl

Met de betaling van uw inschrijfgeld op rekeningnummer NL80 RABO 0324500475 t.n.v. Elsenga Installatietechniek BV o.v.v. Elsenga  Open 2017 wordt uw inschrijving definitief en heeft u een positieve bijdrage geleverd aan het goede doel.
De opbrengsten worden geheel besteed aan het goede doel, waarbij de kosten voor de golfdag door Elsenga Installatietechniek zullen worden gedragen.

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Wij zijn reeds begonnen aan het aanpassen van de bouwkundige- en beveiligingsinstallatie van de Zwitserse Ambassade in Den Haag.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Afscheidsfeest Kees & Marion

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster.

LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in het transformatieproject LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp.

4e en 5e filiaal Woodstone Pizza and Wine in opdracht

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht de opdracht gekregen om de nieuwe filialen in Zoetermeer en Alphen aan de Rijn van elektrische installaties te voorzien.