Nieuws

Kindcentrum “De Vindplaats” te Amsterdam

Op: 3 mei 2021

Donderdag 22 april 2021 is de Vernieuwbouw van het Kindcentrum “De Vindplaats” in Amsterdam feestelijk van start gegaan met het zetten van de benodigde handtekeningen alsmede de  onthulling van het bouwbord.

Elsenga Installatietechniek zal verantwoordelijk zijn voor het aanbrengen van zowel de elektrotechnische- als beveiligingsinstallaties. In Augustus 2022 gaan de deuren van het unieke kindcentrum open voor ouders, medewerkers en kinderen van 0 tot 13 jaar oud. De vernieuwbouw geeft schoolbestuur AWBR en AKROS Kinderopvang de kans om samen onderwijs en opvang onder één dak aan te bieden en op die manier een kansrijke omgeving voor alle kinderen uit de buurt te creëren.

Wij wensen alle bouwpartners een succesvol traject toe, waarbij wij gezamenlijk het verschil gaan maken.

 

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Afscheid Daan

Gisteren was de laatste werkdag van onze collega Daan. Na een dienstverband van 32 jaar en na meer dan 45 jaar werken mag hij gaan genieten van een welverdiend. Grootschalig afscheid nemen is helaas (nog) niet mogelijk, dus hebben wij dit klein gevierd in ons leeggeruimde magazijn in Schiedam. Wij gaan Daan zeker missen als […]