Nieuws

LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp

Op: 2 augustus 2017

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in het transformatieproject LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp.Twee leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd naar 34 stuks luxe 3- en 4-kamer appartementen, allen voorzien van een ruime berging. De energiezuinige woningen (A-label) krijgen een hoogwaardig opleveringsniveau, als ook uitgebreide keuzemogelijkheden om maatwerk aan de toekomstige bewoners te bieden.

Aanvang van de werkzaamheden september 2017 en heeft een doorlooptijd van ca. 30 werkbare weken.

Deel dit bericht:

Ander nieuws

4e en 5e filiaal Woodstone Pizza and Wine in opdracht

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht de opdracht gekregen om de nieuwe filialen in Zoetermeer en Alphen aan de Rijn van elektrische installaties te voorzien.

Elsenga Open 2017

Traditiegetrouw organiseert Elsenga Installatietechniek BV ook in 2017 weer de golfdag. En zoals elk jaar staat deze wederom in het teken van het goede doel en dit jaar is er gekozen voor Het Adamas Inloophuis.

Hoe belangrijk vindt u een 3140 inspectie?

Het werken met of aan elektronische installaties is niet zonder gevaar. In de meeste installaties schuilen bepaalde risico’s die niet voor iedereen te zien zijn.

Duurzaamheid anno 2023

Vanaf 2023 verplicht energielabel C voor kantoren.

Vervangen LED verlichting Privium Club Lounge

Elsenga heeft de complete LED verlichting van Privium Club Lounge vervangen met een nieuwere, betere oplossing. Een mooie egale kleur en uiteraard passend op de bestaande dmx sturingen.