Nieuws

LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp

Op: 2 augustus 2017

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in het transformatieproject LUX 1 en LUX 2 te Hoofddorp.Twee leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd naar 34 stuks luxe 3- en 4-kamer appartementen, allen voorzien van een ruime berging. De energiezuinige woningen (A-label) krijgen een hoogwaardig opleveringsniveau, als ook uitgebreide keuzemogelijkheden om maatwerk aan de toekomstige bewoners te bieden.

Aanvang van de werkzaamheden september 2017 en heeft een doorlooptijd van ca. 30 werkbare weken.

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Uitbreiding koelcellen P. Nelis & Zoon’s

In mei zal Elsenga beginnen met het realiseren van de elektrotechnische aanpassingen voor de uitbreiding van diverse koelcellen.

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Wij zijn reeds begonnen aan het aanpassen van de bouwkundige- en beveiligingsinstallatie van de Zwitserse Ambassade in Den Haag.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Afscheidsfeest Kees & Marion

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster.