Nieuws

Circulaire werkkleding

Op: 14 april 2016

Met ingang van 4 april 2016 beschikken medewerkers van Elsenga Installatietechniek BV over een volledig nieuwe en bijzondere collectie bedrijfskleding onder de naam Circuwear by Outfit. Geheel passend in het MVO-beleid van onze organisatie is nu ook voor de bedrijfskleding gekozen voor een duurzame oplossing: bedrijfskleding volledig gebaseerd op hergebruik in plaats het weggooien van kleding.
Directeur Ton Muller is enthousiast: “Via leverancier Outfit company wear kwam ik in aanraking met dit nieuwe fenomeen in de Nederlandse markt voor bedrijfskleding. In tegenstelling tot de “klassieke” werkkleding, levert Outfit niet alleen de kleding maar neemt zij deze na een vooraf overeengekomen periode ook weer retour. Vervolgens worden de grondstoffen van de kleding, gebruikt voor de productie van nieuwe producten. We gooien onze kleding dus niet meer weg, maar zorgen ervoor dat de kleding een nieuw leven krijgt”.
Volgens Salesmanager Circuwear Remco Dupuis van Circuwear by Outfit omarmen steeds meer bedrijven dit principe van het gebruik van bedrijfskleding. “Organisaties beseffen inmiddels  dat we zorgvuldig moeten omgaan met de steeds schaarser wordende grondstoffen in de wereld. Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding, kunnen we grondstoffen opnieuw gebruiken. Van groot belang voor deze en volgende generaties”.  Het tonen van het Circuwear beeldmerk op de buitenzijde van de bovenkleding draagt daarnaast bij aan meer bewustwording bij medewerkers van Elsenga Installatietechniek BV  én zorgt ervoor dat de duurzame werkkleding dagelijks onder de aandacht komt van alle opdrachtgevers van Elsenga Installatietechniek BV. Hopelijk doet goed voorbeeld hierbij goed volgen!

nieuwsitem-Recovered

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.