Nieuws

Ondernemers aan de slag voor Stichting Leergeld

Op: 30 september 2016

Elsenga Open 2016
Op 27 september organiseerde Elsenga Installatietechniek BV haar jaarlijkse golfdag. Traditiegetrouw staat dit evenement in het teken van het goede doel. Dit jaar is gekozen voor “Stichting Leergeld Haarlemmermeer”.

Deze organisatie helpt schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders met een beperkt inkomen met het kunnen “meedoen”. Leergeld vindt dat alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen de school (bijv. schoolreisje of schoolkamp) en ook daar buiten (bijv. deelname aan sport, culturele of muzikale vorming). Kinderen leren op deze manier sociale vaardigheden en zullen daar in de rest van hun leven veel profijt van hebben. Zo kan worden voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken.

Leergeld Haarlemmermeer wil graag voor alle kinderen gelijke kansen, Want nu meedoen is straks meetellen!

Op deze zonnige dag werd op de Haarlemmermeersche Golfclub een 18 holes wedstrijd gelopen door maar liefst 56 deelnemers. Enkele dames en heren vielen in de individuele prijzen, maar Stichting Leergeld was de grote winnaar van dit evenement. Deze sportieve dag bracht voor dit goede doel maar liefst € 8.995,00 op. Een prachtige opbrengst waardoor weer een groot aantal kinderen uit de doelgroep kunnen meedoen aan de voor hen zo belangrijke activiteiten. Een geweldig resultaat van deze jaarlijkse Elsenga Installatietechniek golfdag.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.