Nieuws

Open Winddag 2016

Op: 22 juni 2016

Open Winddag 2016 en elektrisch rijden

Op zaterdag 18 juni is er voor de vijfde maal de jaarlijkse Open Winddag georganiseerd.
Een dag waarop diverse eigenaren van moderne windmolens hun molen openstelden voor bezoekers.
De Open Winddag is een initiatief van de Nederlandse Wind Energie Associatie, de overkoepelende organisatie die de belangen van windenergie in Nederland behartigt.
Dit jaar houdt NWEA voor de vijfde keer deze open dag waarop iedereen van dichtbij een molen kan komen bekijken om te zien hoe een windmolen draait, om te horen hoeveel schone energie een windmolen of windpark opbrengt en om te luisteren naar het geluid van schone energieproductie.
In de Haarlemmermeer stelde Meerwind deze dag één van haar windturbines langs de A4 open voor geïnteresseerden. Dit windpark, vlak voor Schiphol, is voor de gemeente Haarlemmermeer één van de paradepaardjes van haar duurzaamheidsdoelstellingen

Daarnaast was Elsenga Installatietechniek op uitnodiging van onze vaste wagenparkleverancier Renault Dealer Nieuwendijk aanwezig om bezoekers de gelegenheid te geven om het elektrisch rijden te ervaren, vragen te stellen over elektrisch of hybride vervoer dan wel een proefritje hebben kunnen maken in de diverse tentoongestelde auto’s.

www.openwinddag.nl

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.