Nieuws

Uitbreiding koelcellen P. Nelis & Zoon’s

Op: 20 april 2018

P. Nelis & zoon’s is een bloembollenkwekerij welke reeds 130 jaar symbool staat voor kwaliteit in de bloembollenkwekerij en export van bollen. Tulp, hyacint en narcis zijn de hoofdproducten, aangevuld met muscari, krokus, amaryllis en lelie. Bloembollen van P. Nelis en zoon’s vinden hun weg naar broeiers over de gehele wereld, van Europa tot en met Azië. De klanten weten dat die bollen altijd van de hoogste kwaliteit zijn, bewaard en geprepareerd onder ideale omstandigheden op de locaties in Heemstede en Schagerbrug.

Elsenga Installatietechniek verzorgt al decennia de elektrotechnische werkzaamheden en is ook nu ingeschakeld voor de uitbreiding van diverse koelcellen, en de daarbij horende installatietechnische aanpassingen op de locatie in Heemstede. Met een looptijd van zo’n twee maanden is dit een welkome opdracht waar onze monteurs zich weer van hun beste kant kunnen laten zien.

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.