Referenties

Referenties

Elsenga is graag uw partner. Of het nu gaat om advies op maat, het aanleggen van een installaties of het onderhouden en beheren er van.


   

Rijnkade 5 Utrecht

Elsenga Installatietechniek in opdracht van Blom Elektrotechniek de gehele algemene elektrotechnische installatie geleverd en geïnstalleerd.

OBS De Schalm

Elsenga Installatietechniek heeft samen met de overige bouwteam partners dit uitdagende en unieke project mogen voorzien van de elektrotechnische installatie.

De Scholekster

Elsenga Installatietechniek heeft de gehele elektrotechnische installatie vervangen, alsmede de gehele brandmeld- en ontruiming-, inbraak- en data-installatie bij dit prachtige jaren '20 onderwijsgebouw.

Erasmus Universiteit, CLI-studio

Elsenga Installatietechniek heeft in dit uitdagende project de realisatie van de gehele elektrotechnische-, data- en beveiligingsinstallaties mogen verzorgen.

P. Oosterleeschool

Samen met onze bouwpartners is de gehele school volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij de karakteristieke eigenschappen van het gebouw bewaard zijn gebleven.

Ammonite

Elsenga Installatietechniek heeft geassisteerd bij de transformatie van een kantoor naar hotel in Amstelveen, wij waren verantwoordelijk voor het aanpassen van de infrastructuur en verdeelinrichtingen.

De Ruijtermeubel

Nadat de huidige brandmeld- en ontruimingsinstallatie was afgekeurd heeft Elsenga Installatietechniek, inmiddels jarenlang huisinstallateur van deze gerenommeerde woonwinkel, de volledige installatie naar de juiste normering gebracht.

Lux 1 & Lux 2

Twee leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd naar 34 stuks luxe 3- en 4-kamer appartementen.

Woodstone

Elsenga installatietechniek heeft na de succesvolle werkzaamheden bij de Woodstone filialen in Almere en Mijdrecht nu ook de 2 nieuwe filialen in Zoetermeer & Alphen aan de Rijn voorzien van elektrische installaties.

Hartekamp Groep

Vervangen van de brandmeld en ontruimingsinstallatie in het pand de Raak van de Hartekamp Groep te Bennebroek.

Sapori Da Stefano

Aanbrengen van een alarm en camerasysteem.

Shell Rotterdam

Preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties.

Rabobank

De werkzaamheden zijn in driefasen uitgevoerd waarbij de Rabobank “normaal” in bedrijf is gebleven.

Politie Noord-Holland

Preventief en correctief onderhoud aan de noodverlichting van alle politiebureaus in Noord-Holland.

Hema

Wij zijn al meer dan 25 jaar de partner voor wat betreft de elektrotechnische installaties van Van der Weijden’s Warenhuis.

Olympiaschool

Het gebouw van de Olympiaschool is in 1933 gebouwd om drie scholen te huisvesten.
1 2