Erasmus Universiteit, CLI-studio

Terug naar alle referenties

De CLI is een netwerk om kennis te delen over en samen te werken aan onderwijsvernieuwing door professionele ontwikkeling en digitalisering. Met het Education Lab beschikt de Erasmus Universiteit nu over een state-of-the-art studio voor online onderwijs en een plek voor ontmoeting en workshops.

De transparante plint van het Polak gebouw biedt maximale exposure op deze vorm van onderwijsvernieuwing.

Concept: Een sculpturaal interieurlandschap verbindt de studiovolumes met de publieke trap van het hoofdatrium en biedt de overige functies een podium, warmte en geborgenheid in de verder open en transparante ruimte. Dit publieke deel bevat projectruimtes en open debat- en studioruimte.
De studio’s zijn uitwendig afgewerkt met een eiken lamellenstructuur die in organische uitwaaierende patronen overgaan in een verlaagde plafondzone. Achter deze plafondzone zijn de technische installaties gebundeld. Het houtmotief van lamellenplafond wordt gespiegeld op de vloer door middel van een eiken parket. De vloer rond deze centrale ruimte is in een gietvloer afgewerkt.
Het Education Lab & Studio beschikt over een grote centrale opnamestudio en twee kleinere studio’s, alsmede een grote techniekruimte en montageruimte. De zeer hoogwaardige studio’s zijn in een parallel proces ontwikkeld en tijdens de uitvoering geïntegreerd. Deze integratie vereiste, mede door de hoge eisen die aan de studio’s zijn gesteld, een zeer zorgvuldige afstemming en coördinatie.

Elsenga Installatietechniek heeft in dit uitdagende project de realisatie van de gehele elektrotechnische-, data- en beveiligingsinstallaties mogen verzorgen.

Elsenga heeft alle elektrotechnische disciplines in huis. Onze 24-uurs serviceorganisatie staat ook buiten kantooruren voor u klaar in het geval van een storing. Wat zijn uw wensen?

Bel mij