Hema

Terug naar alle referenties

Hema

Al ruim 25 jaar is Hema Hoofddorp klant bij Elsenga Installatietechniek. De zaak ging over van vader op zoon Van der Weijden en Elsenga bleef. “Ze doen alles qua installatiewerk bij ons in de winkel. Al het elektrotechnisch onderhoud wordt voor ons uitgevoerd. Elsenga voelt exact aan hoe wij het willen en dat is prettig samenwerken,” aldus Marco van der Weijden.

“De monteur van Elsenga is hier kind aan huis. Hij kent de winkel uit zijn hoofd. Het is erg prettig dat ze rekening houden met het feit dat wij klanten bedienen in onze winkel. De monteur komt of ’s morgens vroeg of aan het einde van de middag zodat we er de minste overlast van hebben. Als ik een vraag heb, bel ik met de planner en alles wordt meteen geregeld voor ons.”

Goed advies
Van der Weijden vindt het prima samenwerken. “Ik doe niet voor niets al 25 jaar een beroep op ze. Elsenga denkt met je mee en hun advies helpt je altijd verder. Of het nu gaat om de jaarlijkse keuringen zodat we aan de gestelde eisen blijven voldoen of een kleine storing, alles wordt tot in de puntjes voor ons verzorgd.”

Nieuwe plannen
De samenwerking met Hema Hoofddorp begon in 1988 toen het installatiewerk werd gedaan voor de opening van de winkel. In 2017 staat er een nieuwe verbouwing op de planning. “Ik hoop dat Elsenga ook dan weer met ons mee wil denken en een mooie offerte wil maken.”

Elsenga Open
De eigenaar van Hema Hoofddorp doet ook graag mee aan het jaarlijkse golftoernooi van Elsenga. “Het is mooi dat we samen een gezellige dag hebben en er meteen een goed doel wordt gesteund. Dat is de reden dat ik er altijd mee doe aan het Elsenga Open.”

 

De installatie welke wij in onderhoud hebben:

  • Elektrische installatie
  • (nood)Verlichtingsinstallatie
  • Data installatie
  • Brandmeldinstallatie
  • Inbraakinstallatie
  •  UPS installatie
  • Noodstroomaggregaat
  • Geluidsinstallatie

Elsenga heeft alle elektrotechnische disciplines in huis. Onze 24-uurs serviceorganisatie staat ook buiten kantooruren voor u klaar in het geval van een storing. Wat zijn uw wensen?

Bel mij