Hospice Bardo

Terug naar alle referenties

Leverancier en beheerder op het gebied van elektra en beveiliging

Referentie

Vanaf de oplevering in 2011 onderhoudt Elsenga Installatietechniek de brandinstallatie, de noodverlichting en andere elektrotechnische zaken voor Hospice Bardo in Hoofddorp. Bardo werkt met leveranciers die net iets meer bieden. “We zoeken leveranciers die binding hebben met ons hospice,” zo legt coördinator algemene zaken de heer Geest uit.

“Werken in een hospice betekent dat je rekening houdt met de mensen die wij verzorgen, zoals de verplichte simulatie van het brandalarm, die wij niet vroeg in de ochtend willen uitvoeren, rekening houdend met van onze gasten en hun rust en comfort. Elsenga houdt hier rekening mee.”

Sparringpartner
Geest beschouwt Elsenga Installatietechniek als een goede sparringpartner. “Ik kan altijd bij hen terecht met vragen. Onlangs hebben ze bij ons een energiescan uitgevoerd met betrekking tot een innovatietraject om de energiekosten te verlagen en te verduurzamen. Samen kijken we dan naar de verschillende mogelijkheden. Voor advies weet ik dat ik op de mensen van Elsenga kan rekenen.”

Vertrouwde handen
“De medewerkers van Elsenga zijn kind aan huis. Iedereen weet wie ze zijn. Dat je niet elke keer een andere medewerker krijgt, werkt prettig in een omgeving als die van ons. Als  ik er een keer niet bij kan zijn, dan is het werk in vertrouwde handen. Het wordt netjes afgeleverd en de terugkoppeling is altijd duidelijk.”

Elsenga heeft alle elektrotechnische disciplines in huis. Onze 24-uurs serviceorganisatie staat ook buiten kantooruren voor u klaar in het geval van een storing. Wat zijn uw wensen?

Bel mij