Kyocera

Terug naar alle referenties

Leverancier en beheerder op het gebied van elektra en beveiliging

Referentie

Voor Kyocera is Elsenga Installatietechniek de elektrotechnische aannemer. Daar is Hans Schoutsen, facility manager bij Kyocera, erg blij mee. “Elsenga ontzorgt ons. Het bedrijf is onze leverancier, maar ze sturen ook andere leveranciers aan zodat wij dat niet hoeven te doen. Elsenga is ons first point of contact, dirigeert het, regelt het en houdt de regie. Dat werkt!”

“Kyocera heeft voor Elsenga gekozen omdat ze expert zijn op hun gebied. Ik vind het prettig dat we op een open manier met elkaar communiceren. Zij geven aan als er iets speelt en als er tussentijds geschakeld moet worden, kan dat ook altijd. Twee keer per jaar gaan we ‘officieel’ om tafel om de stand van zaken door te nemen. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Daarna worden en plannen gemaakt en uitgevoerd. Tussentijds houden we de lijntjes uiteraard kort.”

Korte lijntjes
Schoutsen is tevreden over de korte lijntjes die hij heeft. “Er wordt altijd snel gereageerd en afspraak is afspraak. Dat is prettig zaken doen. Ook collega’s vinden het fijn dat vertrouwde gezichten ons het onderhoud verzorgen of storingen oplossen. Dat geeft het gevoel dat het altijd goed geregeld wordt.”

Betrouwbaar
“Of het nu gaat om brandslanghaspels op tijd keuren, de NEN 3140 of aandacht besteden aan gebouw gebonden installaties en koeling, Elsenga regelt het voor ons. Nu hebben we één contract en contact met een betrouwbare, no nonsens partij. Dat vinden we de ideale manier van werken voor Kyocera."

Elsenga heeft alle elektrotechnische disciplines in huis. Onze 24-uurs serviceorganisatie staat ook buiten kantooruren voor u klaar in het geval van een storing. Wat zijn uw wensen?

Bel mij