24/7 storingsdienst

24/7 storingsdienst

Tegenwoordig zijn we erg afhankelijk van technische installaties. Iedere minuut van de dag moeten uw installaties goed functioneren. De server moet dag en nacht werken en ook van de brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, nachtverlichting en koel- en vriesinstallaties verwacht u geen onderbrekingen. Dit kan alleen met een betrouwbare installatie. Elsenga Installatietechniek zorgt daar graag voor. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen dat u assistentie nodig heeft, dan hebben wij uiteraard een servicedienst die u 24 uur per dag van dienst is.

Uiteraard is het voorkomen van een storing beter dan verhelpen. Met een preventief onderhoudscontract bent u verzekerd van een jaarlijkse controle door onze specialisten waarbij uw installatie volgens een vaste procedure grondig wordt nagekeken. Een eventueel mankement kan zodoende tijdig worden verholpen.

Onze Service Engineers hebben buiten kantoortijd een responstijd van maximaal 2 uur.

Uiteraard bieden wij ook een eenmalige onderhoudsservice of storingsdienst. Op basis van nacalculatie identificeren en verhelpen de medewerkers van Elsenga dan de storing.

Neem contact met ons op