Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Familiebedrijf
Elsenga Installatietechniek is een familiebedrijf met 50 medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Hoofddorp en Schiedam werken wij al ruim 90 jaar aan de beste elektrotechnische en beveiligingsoplossingen. Hierbij staan de kwaliteit, comfort en duurzaamheid van de installatie centraal. Wil je ons team komen versterken?

Samenwerken
Een opdracht uitvoeren doen wij met veel zorg. Elsenga luistert naar de wensen van de klant en vertaalt deze in een concreet plan. Samenwerken is daarbij het toverwoord. Dit is ook het geval voor onze collega’s onderling. De verschillende disciplines in ons bedrijf werken nauw samen om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Constructief overleg zorgt voor tevreden opdrachtgevers..

 

Trots
Ruim 90 jaar werken we voor tevreden klanten, daar zijn alle medewerkers van Elsenga enorm trots op. Iedere collega is anders. Daarom vinden we bij Elsenga dat elke medewerker op zijn eigen manier moet worden ingezet. Waar liggen jouw sterke punten? Daar zetten wij je in. Samen zorgen we ervoor dat klanten trots hun pand kunnen laten zien waar wij de werkzaamheden voor hen hebben verricht.

Vooruitkijken, ambities
We zijn hard op weg naar ons 100-jarig jubileum. Ook daarna wil familiebedrijf Elsenga de klanten nog lang van dienst zijn. We denken aan het milieu en aan de toekomst zonder dat we daarbij de kwaliteit uit het oog verliezen. De medewerkers van Elsenga Installatietechniek volgen regelmatig nascholing om zo innovaties bij de klanten te kunnen bieden. Ben jij de nieuwe collega die met ons verder wil groeien?

Werken bij ons? Kijk snel of er een passende vacature of stage is.

Naar ons aanbod

Zit er geen passende vacature of stage voor je bij? Stuur een open sollicitatie

Open sollicitatie