Nieuws

Woodstone Pizza and Wine te Mijdrecht

Op: 12 mei 2016

woodstonelogo

Woodstone Pizza and Wine breidt uit met een distributiecentrum in Mijdrecht. Deze hippe, casual dining restaurants onderscheiden zich door het gebruik van verantwoorde ingrediënten, gedurfde smaakcombinaties, een uitgebreide keus voor vegetariërs en pizza’s met weinig calorieën. Het menu bestaat uit pasta’s, salades, heerlijke wijnen en natuurlijk pizza.

Elsenga Installatietechniek heeft de na de vestiging in Almere de opdracht mogen ontvangen voor het aanpassen van de elektrische installatie. Naast de benodigde voedingen voor alle keuken apparatuur worden de bestaande verdeelkasten aangepast en geschikt gemaakt voor de nieuwe installatie, worden er data aansluitingen en aanvullende noodverlichting gerealiseerd.

Deze werkzaamheden worden wederom uitgevoerd in nauwe samenwerking met Bouwbedrijf Van Braam-Minnesma uit Wormerveer:

van braam

Delen

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Elsenga Installatietechniek onderdeel van de VDK Groep

Na een zorgvuldig doorlopen traject heeft Elsenga Installatietechniek ervoor gekozen om na bijna 100 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, verder te gaan onder de vlag van de VDK Groep. De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt en zochten wij een sterke partner om de juiste vervolgstappen naar de toekomst te kunnen zetten. […]

Datacenter NTT/E-Shelter

Datacenter NTT/ E-Shelter, Afmontage 192 stuks PDU's

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

HMore – Elsenga 95 jaar

HMore Business en Lifestyle Magazine zoomed in op Elsenga en hun visie ter ere van het 95 jarig bestaan.