Nieuws

Zwitserse Ambassade te Den Haag

Op: 6 februari 2018

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor het aanpassen van zowel de bouwkundige- als beveiligingsinstallatie aan de Zwitserse Ambassade in Den Haag.
Hierbij worden de brandmeld-, inbraak- toegangscontrole en noodverlichtingsinstallaties vervangen en worden tevens diverse bouwkundige veiligheidsaanpassingen doorgevoerd. De uitvoering is inmiddels van start gegaan.

 

Deel dit bericht:

Ander nieuws

Cycle4Charity 2018

Elsenga was weer van de partij bij de 5e editie van Cycle4Charity, zowel als deelnemer als hoofdsponsor.

Rabobank te Hoofddorp

De Rabobank gaat de vestiging in het centrum van Hoofddorp grondig verbouwen en heeft Elsenga Installatietechniek de opdracht gegund voor het uitvoeren van de elektrotechnische aanpassingen.

Uitbreiding koelcellen P. Nelis & Zoon’s

In mei zal Elsenga beginnen met het realiseren van de elektrotechnische aanpassingen voor de uitbreiding van diverse koelcellen.

Nieuwbouw Rijnlands Lyceum te Oegstgeest

Elsenga Installatietechniek BV heeft de opdracht mogen ontvangen voor de elektrotechnische- en beveiligingswerkzaamheden behorende bij de uitbreiding van het onderwijsgebouw van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.

Afscheidsfeest Kees & Marion

Vrijdag 29 september hebben wij samen met onze collega’s afscheid genomen van zowel Kees van der Hart als Marion Braster.